What would you like to find?

...καλώς ήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς!

Αγίου Σπυρίδωνα 8, Κόρνος, 7640, Κύπρος

Mentale Online Shop

Balancing Serum

Η μικτή επιδερμίδα χαρακτηρίζεται από διάφορα χαρακτηριστικά που απαιτούν στοχευμένη φροντίδα.


Login to see prices
Κωδικός προϊόντος: 401253 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Το μικτό δέρμα χαρακτηρίζεται από διάφορα χαρακτηριστικά που απαιτούν λεπτομερώς συντονισμένη φροντίδα. Ενώ οι περιοχές των μάγουλων και των ματιών είναι γενικά ξηρές και παρουσιάζουν αίσθημα σύσφιξης, η λιπαρή γυαλάδα και οι διευρυμένοι πόροι είναι ιδιαίτερα αισθητοί στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι. Ο SKINOVAGE Balancing Serum αποτελεί ιδανική βάση για μια ρουτίνα περιποίησης για το μικτό δέρμα και συμβάλλει στην εξομάλυνση της επιδερμίδας.

 Ο ορός SKINOVAGE Balancing Serum για μικτό δέρμα ρυθμίζει τα επίπεδα λιπαρότητας και υγρασίας του δέρματος για να μειώσει την υπερβολική λιπαρότητα. Αυτό βελτιώνει τη δομή της επιδερμίδας καθώς και την εμφάνιση των πόρων, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένη. Ταυτόχρονα, ο ορός ενισχύει τις φυσικές προστατευτικές ιδιότητες του δέρματος, διατηρώντας την υγεία και τη νεανικότητά του.

 Το SKINOVAGE Balancing Serum, ειδικά σχεδιασμένο για μικτή επιδερμίδα, απαλύνει την υπερβολική γυαλάδα της επιδερμίδας από το πρώτο κιόλας στάδιο της ρουτίνας περιποίησης και δημιουργεί μια ισορροπημένη, φρέσκια επιδερμίδα.

 Εφαρμόστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ το πρωί ή/και το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πιέστε στο δέρμα με τα χέρια. Αφήστε το να δράσει και στη συνέχεια απλώστε Cream ή Cream Rich.

Επιπλέον πληροφορίες

size

30ml

elGreek