What would you like to find?

...καλώς ήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς!

Αγίου Σπυρίδωνα 8, Κόρνος, 7640, Κύπρος

Mentale Online Shop

Balancing Cream

Για μικτό δέρμα. Είναι το δέρμα που εμφανίζει δύο διαφορετικούς τύπους δέρματος και ως εκ τούτου φαίνεται να είναι ένας από τους πιο περίπλοκους τύπους δέρματος.


Login to see prices
Κωδικός προϊόντος: 401239 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Μικτό είναι το δέρμα που εμφανίζει δύο διαφορετικούς τύπους και ως εκ τούτου φαίνεται να είναι ένας από τους πιο περίπλοκους τύπους δέρματος. Χαρακτηρίζεται από δέρμα που είναι πολύ ξηρό σε ορισμένες περιοχές, αλλά και λαμπερό και λιπαρό σε άλλες και πιθανώς θα απαιτούσε δύο διαφορετικές κρέμες για την ειδική φροντίδα των διαφορετικών αναγκών του δέρματος. Η SKINOVAGE Balancing Cream παρέχει φροντίδα ακριβείας για το μικτό δέρμα και το εξισορροπεί.

Η SKINOVAGE Balancing Cream έχει στοχευμένη δράση στην παραγωγή σμήγματος της επιδερμίδας και ρυθμίζει την περιεκτικότητα του δέρματος σε λιπαρότητα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει μακροπρόθεσμα τα αποθέματα υγρασίας. Αυτό βελτιώνει ορατά τη δομή και το πορώδες της επιδερμίδας και εξισορροπεί την επιδερμίδα.
Η εξαιρετική φόρμουλα αφήνει στο δέρμα αίσθηση καθαρότητας, φρεσκάδας και ισορροπίας αμέσως μετά την εφαρμογή.

 Η SKINOVAGE Balancing Cream αφήνει στο μικτό δέρμα άμεση αίσθηση φρεσκάδας και καλής ενυδάτωσης και εξασφαλίζει ισορροπημένη και ματ επιδερμίδα.

 Εφαρμόστε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ το πρωί ή/και το βράδυ μετά τον καθαρισμό, τον ορό και τη φροντίδα των ματιών. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την Cream Rich ως πιο πλούσια περιποίηση νύχτας.

Επιπλέον πληροφορίες

size

50ml

elGreek