What would you like to find?

...καλώς ήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς!

Αγίου Σπυρίδωνα 8, Κόρνος, 7640, Κύπρος

Mentale Online Shop

Power Serum Ampoule HYALURONIC ACID

Επαναστατική ενίσχυση της υγρασίας για άμεση ενυδάτωση και γέμισμα του δέρματος - 8D υαλουρονικό οξύ + τριπεπτίδια.


Login to see prices
Κωδικός προϊόντος: 400768 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Η καινοτόμος σύνθεση 8 διαφορετικών τύπων υαλουρονικού οξέος προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση μετά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πρόσθετα τριπεπτίδια διεγείρουν τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος του δέρματος για άμεση και μακροχρόνια ενίσχυση της ενυδάτωσης.

Η επανάσταση στην ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας: για πρώτη φορά, η εξαιρετικά συμπυκνωμένη, ισχυρή αποτελεσματικότητα των παγκοσμίου φήμης αμπούλων BABOR περιέχει ένα σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος 8D για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αντίκτυπο στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Ο πρώτος στο είδος του, επαναστατικός συνδυασμός 8 διαφορετικών παραλλαγών υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μορίου καθώς και διασυνδεδεμένων υαλουρονικών οξέων σε διαφορετικά μεγέθη θέτει νέα πρότυπα για κάθε ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας. Η καινοτόμος σύνθεση των διαφόρων υαλουρονικών οξέων επιτρέπει στα συστατικά εντατικής περιποίησης να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να βελτιώσουν την απορρόφηση της υγρασίας στο δέρμα. Σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ κατά της απώλειας υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματος, η υγρασία αποθηκεύεται στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και η ισορροπία της περιεκτικότητας σε υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος βελτιστοποιείται βιώσιμα. Το POWER PLUS: Εκτός από το σύμπλεγμα 8D Hyaluron υψηλής απόδοσης, τα τριπεπτίδια διεγείρουν τη φυσική σύνθεση υαλουρονικού οξέος του δέρματος και υποστηρίζουν την ελαστικότητα του δέρματος για μια νεανικά σφριγηλή, φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

 8D hyaluron + tripeptides κατά του ξηρού δέρματος και των πρώτων γραμμών

Χρησιμοποιήστε μετά τον καθαρισμό με τα προϊόντα BABOR CLEANSING. Ανακινήστε την αμπούλα πριν από τη χρήση. Τυλίξτε ένα χαρτομάντιλο γύρω από το λαιμό της αμπούλας, πιάστε την καλά και με μια απότομη κίνηση ανοίξτε την στο κάτω, χρωματιστό δακτύλιο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το συνημμένο ανοιχτήρι αμπούλας. Αδειάστε το υγρό στην παλάμη του χεριού σας και στη συνέχεια απλώστε το στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας. Τρίψτε απαλά στο δέρμα και, στη συνέχεια, απλώστε μια ενυδατική κρέμα.

AQUA, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CARRAGEENAN, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, TETRADECYL AMINOBUTYROYLVALYLAMINOBUTYRIC UREA TRIFLUOROACETATE, MAGNESIUM CHLORIDE

Επιπλέον πληροφορίες

size

7×2 ml

elGreek