What would you like to find?

...καλώς ήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς!

Αγίου Σπυρίδωνα 8, Κόρνος, 7640, Κύπρος

Mentale Online Shop

Herbal Balancing Toner

Αρωματικό τονωτικό για κάθε τύπο δέρματος με φουντούκι, αλόη βέρα και εκχύλισμα φασκόμηλου - 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.


Login to see prices
Κωδικός προϊόντος: 401179 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια, όπως έλαιο δεντρολίβανου και έλαιο νερολί, το αρωματικό DOCTOR BABOR Cleanformance Herbal Balancing Toner με πρεβιοτικά, φουντούκι, αλόη βέρα και εκχύλισμα φασκόμηλου βοηθά στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, στη βελτίωση της επιδερμίδας και στην ελαχιστοποίηση των πόρων με καθημερινή χρήση. Η επιδερμίδα αισθάνεται ανανεωμένη, ενυδατωμένη και ελαστική μετά από κάθε εφαρμογή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο, vegan, μη κωμειογόνο και απαλλαγμένο από συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, parabens, μικροπλαστικά, ορυκτέλαια και γλουτένη.

Mastic helps reduce impurities and minimize the look of pores, giving the skin a matte finish.* Niacinamide helps diminish the look of fine lines and wrinkles, even skin tone, and helps to protect the skin from UV and blue light damage.*
*αποτελέσματα μελέτης δραστικών συστατικών in vivo

Το Herbal Balancing Toner, σε συνδυασμό με πρεβιοτικά και εκχύλισμα ρητίνης μαστιχόδεντρου, ελαχιστοποιεί τους πόρους, κάνει το δέρμα ματ και βοηθά στη μείωση των ακαθαρσιών. Ταυτόχρονα, η αλόη βέρα συμβάλλει στην καταπράυνση και την ενυδάτωση του δέρματος. Η νιασιναμίδη στο τονωτικό ενισχύει το φυσικό φράγμα προστασίας του δέρματος και υποστηρίζει την ανάπλαση του δέρματος. Βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Οι νιασιναμίδες βοηθούν να σταματήσει η μεταφορά μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην αντιστάθμιση της υπερμελάγχρωσης. Επιπλέον, το δέρμα προστατεύεται από τις βλάβες της υπεριώδους ακτινοβολίας και του μπλε φωτός.

To DOCTOR BABOR Cleanformance Herbal Balancing Toner μια αίσθηση ενυδάτωσης και απαλότητας και τέλεια προετοιμασμένο για τη φροντίδα που ακολουθεί. Με συχνή χρήση, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο ισορροπημένη, εκλεπτυσμένη και λαμπερή.

Εφαρμόστε το Herbal Balancing Toner σε ένα βαμβάκι το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου και απλώστε το απαλά στο πρόσωπο και το λαιμό. Μην ξεπλύνετε! Εφαρμόστε μετά ορό ή/και κρέμα.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, PISTACIA LENTISCUS GUM, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, LINALOOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS FLOWER OIL, LIMONENE, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, METHYL EUGENOL, AQUA

Επιπλέον πληροφορίες

size

200ml

elGreek