Διάγνωση Προσώπου Observ-520  

Πριν απο κάθε θεραπεία είναι πάντα απαραίτητη μια σωστή διάγνωση προσώπου!

Δωρεάν κατόπιν ραντεβού

 Micro Puncture

Η θεραπεία Micro Puncture (θεραπεία με μικρο-βελόνες) που λειαίνει και γεμίζει από μέσα την  επιδερμίδα. Βοηθά να μειωθεί η χαλάρωση του δέρματος που οφείλεται στη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης. Διεγείρει την επανόρθωση των ιστών και επαναενεργοποιεί τη διαδικασία παραγωγής ινών, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σε επιδερμικές και δερμικές κυτοκίνες, με διορθωτική δράση στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το δέρμα είναι περισσότερο ενυδατωμένο και ξαναβρίσκει την ελαστικότητα και την απλότητά του.

 

Τιμή: 90 ευρώ

Cocoon Duotechnology (Πρόσωπο - Λαιμό - Μάτια)

Lifting προσώπου, αναδόμηση κολλαγόνου, αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, σύσφιξη διασταλμένων πόρων, λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μάυρων κύκλων.

Τιμή: 70 ευρώ

LPG Endermolift

Αυτή η αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG αναπυκνλωνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια του γήρατος.

Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικρο-παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας εις βάθος, επανα-ενεργοποιώντας έτσι τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • συσφίγγει το περίγραμμα
  • αναζωογονεί αμέσως την όψη του προσώπου
  • λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες εκ των έσω

Τιμή: 40 ευρώ

Υδροδερμία Lift (σύσφιξη & ανόρθωση)

Με την ηλικία και την κούραση, το σχήμα του προσώπου χάνει τη σφριγηλότητα του και χαλαρώνει. Τα σημάδια της γήρανσης αρχίζουν να εμφανίζονται. Μέχρι τώρα οι περιποιήσεις λίφτινγκ αφορούσαν τη δομή του δέρματος ανασυγκροτώντας την επιδερμίδα και συσφίγγοντας τα κατώτερα στρώματα του δέρματος. Σήμερα η Υδροδερμία Lift φέρνει μαι επανάσταση νεότητας διεγείροντας τους μυς του προσώπου που αποκτούν ένα καινούριο τόνο και δημιουργεί ένα θεαματικό αποτέλεσμα "λίφτινγκ" ανασυγκροτώντας το περίγραμμα του προσώπου.

 

Τιμή: 55 ευρώ

Υδροδερμία (καθαρισμός χωρίς ατμό) 

Η Υδροδερμία είναι μια αποκλειστική περιποίηση ομορφιάς του GUINOT που βοηθά να αποκτήσετε ένα "καινούριο δέρμα" σε λίγο περισσότερο απο μια ώρα χαλάρωσης. Είναι μια μηνιαία "περιποίση ομορφιάς" που προσφέρει ένα πρόσωπο λαμπερό όλες τις εποχές του χρόνου. Υπάρχουν 5 προγράμματα περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τις προσδοκίες των πελατών.

 

Τιμή: 50 ευρώ

Beaute Neuve (ενυδάτωσης, οξυγόνωση) 

 Η επιδερμίδα αποτελείται απο περίπου 30 κυτταρικά στρώματα. Τα επιφανειακά στρώματα που κατά κανόνα είναι ξηρά, προκαλούν την απώλεια της λάμψης του προσώπου. Εφαρμόζοντας προϊόντα ομορφιάς τύπου πήλινγκ, βοηθούμε στην απαλή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην αποκάλυψη των νέων και υγιών. Τα οξέα φρούτων, στο gel Peel'in εισχωρούν ανάμεσα στα νεκρά κύτταρα και τα αποκολλούν απαλά απο τα υγιή ενώ ο αφρός Peel'out τα απομακρύνει. Στο τέλος της περιποίησης, η CLARIMASQUE με βιταμίνη C επαναδημιουργεί τις ελαστικές ίνες, δρά ενάντια στις καφετιές κηλίδες και αφήνει το δέρμα λαμπερό.

 

Τιμή: 40 ευρώ

TMT System (μεσοθεραπεία προσώπου)

  Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του 21ου αιώνα στην Αισθητική. Το TMT SYSTEM επιτυγχάνει εκπλητικά αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργιες. Χάριν στην μοναδική τεχνολογία electrophoroporation με το TMT SYSTEM επιτυγχάνουμε:

- 600% περισσότερη διείσδυση ενεργών συστατικών στην κεράτινη στοιβάδα

- 1200% περισσότερη διείσδυση ενεργών συστατικών στη  επιδερμίδα

- 4000% περισσότερη διείσδυση ενεργών συστατικών στο κυρίως δέρμα

   

Θεραπεία Αντιγήρανσης 

Τιμή: 70 ευρώ   

   

Θεραπεία Λεύκανσης

Τιμή: 70 ευρώ   

   

Αντηλιακή Θεραπεία

Τιμή: 70 ευρώ   

   

Θεραπεία Χαλάρωσης

  

Τιμή: 70 ευρώ   

   

Μεσοθεραπεία με Roller (ουλές, αντιγήρανση, λεύκανση, χαλάρωση)

   

Face Roller

Τα GENOSYS rollers είναι τα ηγετικά προϊόντα στη κατηγορία τους επειδή είναι πολύ αποτελεσματικά, γρήγορα, ανώδυνα και ασφαλή.

Ο συνδυασμός των κατάλληλων προϊόντων μεσοθεραπείας και GENOSYS rollers έχει εξαιρετικά αποτελέσματα  στις Ρυτίδες, Ουλές ακμής, Δυσχρωμίες, Ραγάδες και στα γηρασμένα δέρματα 

   

Τιμή: 60 ευρώ (Face roller 30 ευρώ)

 

   

Eye cell Roller

  

   Μεσοθεραπεία ματιού με roller για ρυτίδες, μαύρους κύκλους.

 

Τιμή: 25 ευρώ (Eye Roller 20 ευρώ)  

   

Απλός Καθαρισμός (peeling, ατμός, μασάζ & μάσκα)

Ο απλός καθαρισμός προσώπου είναι η βασικότερη εργασία πρίν απο κάθε φροντίδα και αυτό γιατί μόνον όταν τον δέρμα έχει απαλλαγεί απο το σμήγμα, τους πύπους και το μακιγιάζ μπορεί να δεχθεί τις περιποιήσεις.

 

Τιμή: 35 ευρώ

Καθαρισμός με ενυδάτωση

Τιμή: 50 ευρώ

Καθαρισμός με ενζυματικό peeling

Τιμή: 60 ευρώ

Καθαρισμός με Βιταμίνη C

Όταν το δέρμα καθαριστεί απο το σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ μπορεί να δεχθεί την περιποίηση με βιταμίνη C που είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας, ενός νεανικού δέρματοςαπαλλαγμένο απο ατέλειες, ρυτίδες, ουλές και θαμπή όψη.

 

Τιμή: 50 ευρώ

Οξυγονωτική Θεραπεία

Τιμή: 50 ευρώ

Βιταμίνη C (Energy C) 

Μια απλή αλλά εντυπωσιακή επαγγελματική περιποίηση για το πρόσωπο και το λαιμό είναι η θεραπεία Energy C που συνδυάζει ενισχυμένα λευκαντικά και αντιοξειδωτικά προϊίντα με υψηλά συγκέντρωση 10% σε καθαρή βιταμίνη C για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πρώτων σταδίων της φωτογήρανσης.

 

Τιμή: 20 ευρώ

Χημικό Peeling

Το peeling είναι μια τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος. Αποσκοπεί στην αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος έτσι ώστε η νέα επιδερμίδα που δημιουργείται ποιοτικά είναι πάντα καλύτερη απο την προηγούμενη. Με αυτή την θεραπεία ένα ειδικό δυάλλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα ώστε να προκαλέσει την απολέπιση του. Το νέο δέρμα γίνεται πιο απαλό, φωτεινότερο και με λιγότερες ρυτίδες, πανάδες, ουλές ακμής και έντονους πόρους.

 

Τιμή: 40 ευρώ

Θεραπεία Ματιού (ρυτίδες, μαύροι κύκλοι)

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Στα μάτια μας αποτυπώνονται τα πάντα το άγχος, η ένταση και η κούραση της καθημερινότητας. Πολλές φορές λόγω κακής λειτουργίας κάποιου οργάνου (π.χ. εντέρου) έχει σαν αποτέλεσμα τους μαύρους κύκλους.

 

Τιμή: 26 ευρώ

 

Αδυνάτισμα
Laser - Αποτρίχωση
Νύχια
Σώμα
Μακιγιάζ
Πρόσωπο